KONTAKTA OSS

ENWELL INSTALLERAR fastigheter MED hållbara energilösningar

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

FASTIGHETER & BRF Göteborg

Med en bergenergianläggning utnyttjar du den lagrade solenergi som finns i berget under oss. Både till uppvärmning och kylning. Och eftersom uppvärmning och kylning står för den absolut största delen av en fastighets energikostnad finns det stora pengar att spara. Bergenergi innebär faktiskt att upp till 85 procent av energibehovet för uppvärmning och kyla hämtas från berggrunden. Dessutom minskar miljöpåverkan och värdet på fastigheten ökar. Vi erbjuder bostadsrättsföreningar (brf), privata, kommunala och statliga fastighetsägare totalentreprenader inom energi, vvs och kyla. Här kan du läsa om några av våra spännande projekt. Vi installerar även ca 450 villa installationer årligen såsom bergvärme, luft/vatten värmepumpar samt luftvärmepumpar.

Bland vår kunder finns:
Wallenstam, Volvo real estate, JM.Poseidon, Skanska, Härryda Kommun, Göteborgs stads idrottsförvaltning,  L2 fastigheter, Freeport, Orkla i Kungälv, HSB, Riksbyggen, Partillebo, Chalmers Fastigheter, Erlanssons Bygg, Mölnlycke Fastighets AB, Sahlin Fastigheter, Kliger fastigheter, Wendelsbergs Folkhögskola, Hönö Heinöhem, Bostadsrättsföreningar, Agnesbergshus, AB Edethus, Vänersborgsbostäder.

KONTAKTFORMULÄR

Hög driftsäkerhet och lång livslängd

Moderna bergenergilösningar har synnerligen hög driftsäkerhet och en livslängd på mellan 20 år för värmepumparna och över 50 år för borrhålen. De risker som ändå finns ligger främst i projekt där flera parter är involverade och ingen tar ansvar för helheten.

Vi tar ansvar
När ett bergenergiprojekt inte ger det förväntade resultatet beror det ofta på att flera parter varit involverade och att ingen tagit ansvar för vare sig kvalitet eller effektivitet för hela projektet.

Vi är en del av ENWELL, som är landets största grupp av bergenergibolag. Det innebär att vi kan hantera stora projekt utan att involvera underleverantörer eller mellanhänder. Genom att ha full kontroll på alla delar i projektet kan vi garantera att du får den kvalitet och effektivitet du kan förvänta dig av en bergenergianläggning.

Tekniken bakom
Bergenergi bygger på en kombination av flera tekniker: borrteknik, kollektorer, värmepumpar, datorstödd styrning och övervakning. Effektiviteten i en bergenergiinstallation avgörs till stor del av hur väl dessa komponenter kombineras och dimensioneras. Datorstödd styrning har avgörande betydelse för hur väl berggrunden och marken används för lagring av energi mellan årstiderna. Datorbaserad övervakning gör att drift och effektivitet i anläggning kontinuerligt mäts i jämförelse med förväntade och garanterade nivåer.

 

"Med bergenergi sänker du fastighetens energikostnad med upp till 85 procent"

ENWELL GÖTEBORG

Kontakta:
Susanne Jensen på ENWELL
på 0303-24 61 81 för mer information
om bergenergi för kommersiella fastigheter.

KUNDCASE

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag. 


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

 

göteborg göteborg fastigheter
Firstname
Phone
Namn *
E-post
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.