KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_malardalen_enwell_installation_2/>

installationer av hållbara energilösningar I GÖTEBORG

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

INSTALLATION av värmepumpar

Vi tar hand om allt från råd och planering, till installation och service när du köper värmepump eller brunnsborrning från oss. Vi kallar det totalansvar och det gör att du kan känna dig trygg med ditt köp. Att vi kan ta det ansvaret beror på att vi har kompetent och erfaren personal, samt att vi utför alla delar av arbetet själva och inte anlitar underleverantörer.

Om du köpt värmepump så tar vi alltid kontakt med dig inom sex månader för att stämma av att allt fungerar som det ska. Du har då möjlighet att ställa frågor och dessutom få tips och råd om hur du bäst hanterar din nya värmepump.

KONTAKTFORMULÄR

Skaffa värmepump – Så går det till

När du köper värmepump av oss så inleder vi alltid med ett kostnadsfritt besök för att besikta tomten och ditt hus. Vi svarar på alla frågor du kan tänkas ha och gemensamt kommer vi överens om hur installationen ska utföras.

Efter vårt besök kan vi räkna fram en mer precis energisparkalkyl samt ge dig en slutgiltig offert. Vår erfarenhet gör att du får en energisparkalkyl som håller, förutsatt att inte husets energibehov förändras. Vi tillämpar fasta priser på värmepumpsinstallationer.

Smidig installation
Själva installationen tar sedan olika lång tid beroende på vilken värmepump du ska ha, men i regel tar ingen installation längre tid än en vecka. När vi är klara med installationen får du en genomgång av funktioner, inställningar och skötselråd. Du får även ett igångkörningsprotokoll.

"När vi är klara med installationen får du en genomgång av funktioner, inställningar och skötselråd"

ENWELL GÖTEBORG
RING OSS GÄRNA PÅ 031-338 41 40

Kundcase

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag. 


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

 

göteborg göteborg installation
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.