KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_kontakta_oss_/>

ENWELL I VÄSTRA GÖTALANDS LÄN

KONTAKTA OSSKONTAKTA OSS på enwell göteborg

Energiförbättring och Klimatteknik är nu en del av ENWELL, en bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar baserade på bergenergiteknik. Vi är en del av ENWELL som ägs av Vattenfall. Bolagen i ENWELL-gruppen har var för sig upp till 30 års erfarenhet av värmepumpinstallationer. Tillsammans genomför vi närmare fyra installationer inom bergenergi per dag, vilket gör oss till marknadsledande i Sverige. Alla bolag inom koncernen bidrar till den kompetens och alla de tjänster – design, dimensionering, projektering, borrning, installation, optimering, övervakning samt service – som är nödvändiga för att vi ska kunna ta ett totalansvar för de projekt vi genomför. Vår övertygelse är att all framgångsrik verksamhet bygger på att ha det rätta teamet med både kunskap och kompetens samt ett starkt engagemang och driv. Precis som inom Klimatteknik och övriga bolag inom ENWELL. Vi installerar värmepumpar för villaägare och större fastighetsbolag. Ofta kan fastighetsägare halvera sina driftskostnader och få en avkastning på investering på 8% eller mer. Vi erbjuder värmepumpar och vattenbrunnar till marknadens bästa priser och garantier. Vi erbjuder helhetslösningar inom till exempel bergvärmepumpar, luftkonditionering, elbilsladdning, och borrning av vattenbrunnar. En leverantör som tar totalansvar för ett arbete av högsta kvalitet – vi ger dig trygghet och expertis för att din investering ska bli den bästa möjliga.

  Öppet Lunch Telefontider
Måndag 08 - 15 12 - 13 09 - 15
Tisdag 08 - 15 12 - 13 09 - 15
Onsdag 08 - 15 12 - 13 09 - 15
Torsdag 08 - 15 12 - 13 09 - 15
Fredag 08 - 15 12 - 13 09 - 15

Avvikande tider i sommar: 

Vecka: 25 17 - 21 juni öppet 09 - 15
Vecka: 26 24 - 28 juni öppet 09 - 15
Vecka: 27 01 - 05 juli öppet 09 - 15
Vecka: 28 08 - 12 juli stängt 08 - 11
Vecka: 29 15 - 19 juli stängt 08 - 11
Vecka: 30 22 - 26 juli öppet 09 - 15
Vecka: 31 29 - 31 aug öppet 09 - 15

VårA kontor:

ENWELL Göteborg - Mölnlycke
(tidigare Energiförbättring Väst AB)
Rådastocksv. 1, 435 44 Mölnlycke
031-338 41 40
molnlycke@enwell.se

Telefontiden är öppen mellan 09:00-15.00 med lunchstängt 12.00-13.00
och övriga tider kontakta oss via mailen molnlycke@enwell.se
Kontoret är öppet mellan 08:00-15:00

Behöver akut hjälp kvällar och helger når ni vår jour på:
031-50 01 20 (vid jour tillkommer jourtaxa)

ENWELL Göteborg - Kungälv
(tidigare Klimatteknik i Väst AB)
Bultgatan 40 B, 442 40 Kungälv
kungalv@enwell.se

Kontoret är öppet onsdagar mellan 13:00-15:00

 

Vår affärsidé
Det som driver oss är att leverera smarta värme- och kyllösningar till både småhus och större fastigheter i Sverige. Vår affärsidé är ”att erbjuda våra kunder värmelösningar som är ekonomiskt fördelaktiga alternativ till kundens befintliga värmesystem”.

Vi ingår i ENWELL – Sveriges största bolagsgrupp inom bergenergi
ENWELL är Sveriges största bolagsgrupp inom bergenergi. Bolagen och moderbolaget ENWELL har tillsammans en lång erfarenhet och stark kompetens av att leverera hållbara lösningar inom energi, värme, kyla och vatten. Vi är stolta över att ingå i koncernen, som har Vattenfall som sin största ägare. ENWELL och Klimatteknik, tillsammans med de andra bolagen i gruppen, står för hög kvalitet och drivs av att förse hushåll och fastigheter i Sverige med hållbara, kostnadsbesparande energilösningar.

Installation av värmepumpar i Göteborg och Västsverige
ENWELL Göteborg har säte i Mölnlycke och Kungälv utanför Göteborg. Vi levererar kyl- och värmelösningar i form av bland annat värmepumpar till hela Västsverige. Vi riktar oss både till privatpersoners hushåll och till kommersiella fastigheter.

Certifierade installatörer
Våra montörer som arbetar med installation av värmepumpar och brunnar är certifierade och har rätt behörigheter inom brunnsborrning, el, VVS och kyl.

Utbyte och service av värmepumpar
De nya värmepumparna som tillverkas är optimerade för att ha så effektiv prestanda som möjligt, till en så låg elförbrukning som möjligt. Äldre värmepumpar håller inte samma mått som dagens, eftersom tekniken har utvecklats väldigt mycket under de senaste åren. En värmepump ska hålla i många år och exakt livslängd beror på om du har till exempel luftvärme eller bergvärme.

Monterar du en ny värmepump kan du vara trygg med att den fungerar effektivt i många år framöver så länge den får regelbunden och professionell service. Om du är osäker på ifall din värmepump borde bytas ut kan vi ge dig råd. Klimatteknik finns med hela resan – från planering och installation till service.

"Vi ska ständigt sträva för kundnytta genom god kvalitet och service!
Det är just dessa saker som vi alltid jobbar för"

ENWELL GÖTEBORG
RING OSS GÄRNA PÅ 031-338 41 40

Helhetslösningar med totalansvar

Genom drivkraft och kompetens hos vår personal ser vi till att möta just dina behov. Vi tar totalansvar för arbetet vi utför och du får en helhetslösning som säkerställer att hela processen håller högsta kvalitet.

Värme- och kyllösningar i Västsverige

Med kvalitetsprodukter och ett väl utfört installations- och servicearbete får du driftsäkerhet och trygghet i många år framöver.

Komfort och besparing med rätt val

En värmepump ger dig tillförlitlig och kostnadseffektiv värme i huset året runt. Vi hjälper dig att hitta det alternativ som passar bäst och som ger dig mest besparing och komfort.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

 

göteborg göteborg kontakta oss
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.