KONTAKTA OSS

 SOLCELLSINSTALLATIONER I GÖTEBORG

Det här kan du produceraSolceller Göteborg

Idag ses allt fler hustak som är försedda med solceller, en kombination av ökad tillgänglighet och höjda elpriser bidrar till att allt fler vill bli självförsörjande på el. Tekniken inom solceller har utvecklats rejält på senare år vilket påverkat prisbilden och gjort det möjligt för fler hushåll att satsa på solenergi.

En bra solcellsanläggning ska både leverera förväntad effekt och ha en tilltalande estetik. När uträkningarna är klara och solcellerna är på plats så behöver anläggningen minimalt med underhåll. Oftast räcker det vanliga regnet till för att hålla panelerna rena. Vi på Enwell arbetar med solceller av högsta möjliga kvalitet och vi låter våra egna utbildade och certifierade tekniker ta hand om installationen. Sammantaget får du då en solscellsanläggning som både är driftsäker och håller länge.

KONTAKTFORMULÄR

Certifierad personal

När du vänder dig till oss får du hjälp av personal med gedigen kunskap i alla moment. Det finns en solcellsexpert redo att hjälpa till med allt från rådgivning och planering/kalkylering till utbildade montörer som installerar uppe på taket. Genom att säkerställa vår personals kompetens kan vi också ta ansvar för hela arbetet, från rådgivning i tidigt skede till service av anläggningen.

FAQ

Här får du svar och information om vanligt ställda frågor angående solceller:

Det finns idag ett brett utbud av solpaneler, takfästen, växelriktare och annan utrustning som gör en solcellsanläggning komplett. Innan offert gör vi alltid ett hembesök för att se vilka förutsättningar som gäller på fastigheten. Hur ser takets utformning ut, väderstreck, höga träd och liknande specifika förutsättningar samt hushållets nuvarande förbrukning. Efter noggrann genomgång hittar vi en optimal lösning för ert hushåll och du får en offert.

För att få installera en solcellsanläggning behöver du anmäla det i förväg till ägaren av elnätet. När installationen är klar behövs en färdiganmälan för att få driva anläggningen. Om du anlitar oss för installation av solceller ingår för- och färdiganmälan till nätägaren utan extra kostnad.

De flesta hushåll som installerar en solcellsanläggning har perioder där anläggningen producerar mer el än hushållet gör av med. Om du vill lagra överskottet behöver anläggningen kompletteras med ett batteri. Ett annat alternativ som många väljer är att sälja överskottet till ett elbolag.

Sedan 1a januari 2021 finns ett statligt stöd i form av skattereduktion för installation av grön teknik som inkluderar solceller. Det fungerar ungefär som ROT-avdraget, dvs avdraget görs direkt på fakturan och du behöver inte ansöka om något stöd i efterhand. Skattereduktionen för grön teknik är max 50 000 per person och år.

Livslängden på dagens solpaneler beräknas till minst 30 år, sannolikt 10–20 år längre. Vi arbetar med högkvalitativa material och finns som stöd och servicepartner även många år efter färdig installation.

"Din solcellssanläggning kan kompletteras med ett batteri för att lagra din överproduktion"

ENWELL GÖTEBORG

KUNDCASE

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag. 


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

göteborg göteborg solceller
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.