KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_installation_new/>

JOBBA HOS OSS

KONTAKTA OSSJOBBA HOS OSS

Vi är ett snabbväxande bolag med en stark entreprenörsdriven kultur och hållbarhet i fokus. Vi befinner oss på en spännande förändringsresa och söker ständigt nya kollegor. Du har chansen att bli en del av ENWELL-gruppen och bidra till energismarta lösningar för villa- och fastigheter. Vi är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vill du bidra till något större, en bättre framtid och själv få en god, trygg och långsiktig arbetsmiljö? Vi samarbetar med Vattenfall i våra rekryteringar och ser fram emot din ansökan. Bli vår nästa kollega!

SÖK JOBB HOS OSS PÅ ENWELL VIA VATTENFALL

Vi är övertygade om att alla våra talangfulla kollegor har fantastiska idéer och unika perspektiv som kan hjälpa oss att skapa en fossilfri framtid. Alla våra medarbetare bär på en spännande historia. Det gillar vi!

Att arbeta hos oss ska vara roligt och inspirerande. Vi erbjuder dig en kreativ och flexibel miljö där smarta arbetssätt uppmuntras, balans prioriteras och framgångar firas. Vi vet att våra anställda är vår viktigaste tillgång. Därför gör vi vårt yttersta för att erbjuda de förmåner och arbetsvillkor som varje medarbetare önskar för att prestera på topp. Din personliga utveckling är nyckeln till framgång. Vi är stolta över att vara olika. Vi vill skapa en inkluderade kultur.


BLI VÅR NYA KOLLEGA?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra lediga tjänster.

göteborg Rekrytering Göteborg
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer *
Postnummer *
Postort *
Jag söker *
Stad *
Ladda upp CV *
Ladda upp personligt brev
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.