KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_vattenburen_enwell/>

Konvertera till vattenburen värme

KONTAKTA OSS

Vattenburen värme I GÖTEBORG

Idag gällande ROT-avdrag, nuvarande energipriser och ränteläge gör att aldrig har varit bättre att konvertera från direktel till vattenburen värme med bergvärmepump än nu. Med bergvärme och vattenburen värme sänker du kostnaderna avsevärt (även om du har en luftvärmepump idag). Samtidigt ökar du värdet på huset, ofta med mer än investeringskostnaden. Vi tar totalansvar när du köper värmepump av oss. Vi väljer enbart kvalitetsleverantörer med goda garantivillkor.

KONTAKTFORMULÄR

ENWELL kan konverteringar

Sedan år 2010 har vi utfört cirka 20-30 konverteringar per år. Tack vare vår historik kan vi ge referenser på tidigare utförda konverteringar. I och med stigande energi- och fastighetspriser är det idag så att de flesta helkonverteringar gör att husets värde direkt ökar med minst investeringskostnaden. Det faktum att man därmed i princip ”gratis” kan sänka sina uppvärmnings- och varmvattenkostnader med cirka 75% är en starkt bidragande orsak till konverteringsboomen.

BannerBla banner_bla_vattenburen

Hur går en konvertering till?
Inledningsvis gör vi en första besiktning hemma hos er, denna är kostnadsfri. Besöket mynnar ut i en offert där ni får ett fast pris för att montera in ett vattenburet värmesystem istället för era elradiatorer. Normalt får ni samtidigt en offert på en installation av en berg- eller luft-vattenvärmepump. Väljer ni att acceptera offerten går vi vidare med ytterligare ett besök av en rörläggare där ni tillsammans går igenom hur arbetet skall utföras.

Vi beställer erforderligt material och samtidigt som materialet kommer hem till er så kommer våra rörläggare. De jobbar cirka 5-7 arbetsdagar hos er och bygger det nya värmesystemet. När det är klart får ni instruktion om hur det nya systemet styrs. Sedan är det bara att sitta och vänta på elräkningarna som blir en fröjd att få jämfört med de gamla!

"Konvertera till vattenburen värme och bergvärme"

ENWELL GÖTEBORG

Kundcase:


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

göteborg göteborg vattenburen värme
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.