KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_kyla/>

Vi är specialister på luftkonditionering

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Luftkonditionering i göteborg

För att åstadkomma ett behagligt inomhusklimat när det är som varmast behövs luftkonditionering (AC). Våra kylaggregat både filtrerar, avfuktar och kyler inomhusluften. Efterfrågan på air conditioner i sovrummet ökar kraftigt i Sverige. Det är egentligen inte så konstigt, att ha luftkonditionering i bilen ser vi som självklart och vi tillbringar ju mycket mer tid i sovrummet. 

KONTAKTFORMULÄR

Vad är luftkonditionering (AC)?

Luftkonditionering är en teknisk process avsedd att kyla inomhusluft till rumstemperatur vid hög utomhustemperatur. Luftkonditionering fungerar oftast enligt samma princip som ett kylskåp och en värmepump.

Till skillnad från värme kan kyla inte produceras. När man kyler ett ämne avlägsnar man istället värmen som finns i det. I den typen av luftkylare som används i luftkonditioneringar och kylskåp görs detta genom att man använder sig av principen att om en vätska övergår från ett högt tryck till ett lägre, kommer vätskan att absorbera värme ifrån omgivningen.

 

Alla luftvärmepumpar kan ge luftkonditionering (AC).
Förhållandet är dock inte omvänt. Det vill säga att en maskin tillverkad för AC-marknaden med värmepumpsfunktion normalt fungerar ganska dåligt som värmepump i vårt kalla klimat. Man skall även tänka på att det krävs cirka en dubbelt så stor maskin för att kyla ett rum som att värma det.

Människans förmåga att arbeta effektivt är i hög grad beroende av inomhusklimatet.
Flera undersökningar visar att prestationsförmågan minskar och att hälsoproblem ofta uppstår när det blir för varmt inomhus. En investering i en bra kylanläggning är en investering för framtiden, kunder och personal trivs bättre på sommaren om det finns luftkonditionering.

"Vi har luftkonditionering till hemmet och företaget"

ENWELL GÖTEBORG


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

Göteborg göteborg kyla
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.